Cena montaže mašine za sudove MAK

Cena montaže mašine za sudove

 

Montaža sudomašine je jedan od rutinskih poslova za majstore našeg servisa. Bilo da je u pitanju samostalna ili ugradna mašina za sudove naši vodoinstalateri će obaviti instalaciju u što kraćem roku.Prilikom instalacije mora se voditi računa o pravilnom povezivanju dovoda vode sa vodovodnog sistema i postavljanju  odvodnog creva za prljavu vodu koja odlazi iz mašine.Takodje je izuzetno važno da se sudomašina izniveliše , kako ne bi došlo do njenog pomeranja usled vibracija , jer su sudovi lomljivi ,te usled pomeranja sudomašine u toku rada može doći do materijalne štete.

  Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni  obim posla kao ni vrsta , odnosno tip sudomašine  koja se ugradjuje.

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao u kratkom roku I povoljno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena montaže mašine za sudove