Montaža wc šolje Rakovica vodoinstalater

Montaža wc šolje Rakovica

 

Pri radjenju novog  ili renoviranja starog kupatila postavljanje  wc šolje je neizostavan posao. Na tržištu su se u poslednje vreme pojavili različiti uvozni, novi, redizajnirani modeli iz raznih serija, pa je tako i mogućnost izbora veća.Kada birate model šolje prvenstveno morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen kada je rađena vodovodna instalacija,to jest da li je simplon ili baltik wc šolja. Ukoliko je priključak u podu znači da je u pitanju  simplon wc šolja . 

Sa druge strane kod baltik wc šolje priključak se nalazi u zidu. Montiranje baltik wc šolje se ne razlikuje od montiranja simplon varijante, s tim što se ovde koristi poseban nastavak za wc šolju baltik , odnosno baltik veza koja spaja šolju sa odvodnom armaturom u zidu. Priključak je duži pa se po potrebi skraćuje u  zavisnosti od toga koliko je šolja udaljena od zida.

Osim klasičnih wc šolja takodje su u poslednje vreme veoma popularne konzolne wc šolje kao i monoblok.Konzolne wc šolje se  kače na ugradne vodokotliće , dok je kod monobloka praktično u jednom proizvodu i šolja i vodokotlić.

Mogućnost izbora je zaista velika , a za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Rakovica, koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

 

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Rakovica