Postavljanje lavaboa

 

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak je ozbiljan servis koji ima ekipu vodoinstalatera sa dugogodišnjim iskustvom. Bilo da se lavabo razbije ili samo planirate da novim lavaboom osvežite kupatilo naši majstori će vrlo brzo i efikasno da izvrše zamenu odnosno demontažu starog i montažu novog lavaboa. Iako se čini da demontaža i montaža novog lavaboa izgleda kao prost posao nemojte se zavaravati.

Naime prilikom skidanja starog lavaboa treba otkačiti odvod vode odnosno sifon, odvrnuti nosače koji su u većini slučajeva zarđali i teško im je prići. A posebno komplikovan posao je skidanje slavine koja se nalazi na lavabou. Kafa se završi demontaža starog lavaboa postavlja, se novi lavabo. Kačenje novog lavaboa se u većini slučajeva ne poklapa sa kačenjem novog pa tako se mora odmeriti i odrediti gde treba bušiti nove rupe.

Zatim se postavljaju novi nosači za lavabo. Po postavljanju lavaboa montira se odvod odnosno sifon lavaboa a zatim slavina. Naši majstori ovaj posao obavljaju brzo i kvalitetno. 

POZOVITE

0611317913

Postavljanje lavaboa