Adaptacija - renoviranje kupatila

 

Sve ima svoj rok trajanja pa tako i vodovodne i kanalizacione cevi .Ove cevi posle dužeg niza godina upotrebe postaju krte i porozne i počinju da propuštaju vodu ili jednostavno počinju da se raspadaju .

Tada je vreme za njihovu promenu.Ako ste se odlučili za adaptaciju kupatila ili kuhinje naš servis je tu za vas.Radimo kompletnu zamenu vodovodne i kanalizacione instalacije ,veoma povoljno sa našim ili vašim materijalom.Pri adaptaciji postoji mogućnost promene rasporeda skoro svih sanitarnih delova .Imajući u vidu vase želje i potrebe mi ćemo predložiti najfunkcionalniji raspored vaših sanitarija.

Adaptacija je komplikovan posao koji treba da omogući da vase kupatilo ili kuhinja budu u nesmetanoj funkciji dugi niz godina nakon izvedenih radova.

Što se tiče cene ,naš vodoinstalaterski servis VODOINSTALATER BEOGRAD MAK, naparvice ponudu u zavisnosti od veličine kupatila ili kuhinje . Odmah po prijemu poziva naš vodoinstalater će vas posetiti I napraviti ponudu za izvođenje radova u vašem prostoru.

POZOVITE NAS

0611317913

ADAPTACIJA KUPATILA