Montaža wc šolje Voždovac vodoinstalater

Montaža wc šolje Voždovac

 

Kada je u pitanju opremanje kupatila najvažnije je da izaberete adekvatne sanitarije.Jedan od najvažnijih elemenata svakog kupatila je wc šolja.Pri izboru WC šolje morate uzeti u obzir da  se one prvenstveno razlikuju po vrsti odvoda kanalizacije tako da kada birate model šolje najpre morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen, odnosno morate biti sigurni da li je u pitanju simplon ili baltik wc šolja.  Sa druge strane WC šolje se takodje  razlikuju i po vrsti montaže  te mogu biti  podne ili klasične i zidne ili konzolne (viseće). U poslednje vreme zidne odnosno konzolne wc šolje su sve popularnije medju potrošačima jer su veoma udobne , estetski prihvatljivije i  zauzimaju manje prostora od klasičnih wc šolja .

Tome u prilog govori i činjenica da  prilikom postavljanja instalacije uvek je vidljiva samo WC šolja, tako da će zahvaljujući tome  kupatilo ili toalet izgledati mnogo prostranije, čak i ako je u pitanju  skromna površina, a takodje obzirom da su toaletni vodokotlići skriveni iza zidova   ovi sistemi  se odlikuju i tihim radom.

Imajući  u vidu veliku mogućnost izbora , probajte da pronadjete sanitarije koje će biti u skladu sa vašim potrebama i zahtevima  , a za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Voždovac, koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Voždovac vodoinstalater