Promena - zamena lavaboa

 

Kada udjete u kupatilo jedna od prvih stvari koje primetite je lavabo. Vremenom se dešava da lavabo gubi sjaj, odnosno gledj se oštećuje i koliko god ga prali i čistili on izgleda neugledno i prljavo. Postoji mogućnost i da neki predmet padne sa police i ošteti lavabo. Kada rešite da kupatilo osvežite sa novim delom kupatilske galanterije promena lavaboa nije komplikovana, ali vam ne preporučujemo da se sami upuštate u to.

Posle skidanja starog lavaboa treba izbušiti nove rupe i postaviti nove nosače. Lavabo naravno treba pre toga demontirati, kao i slavinu i sifon, a onda to sve montirati pre postavljanja na novi lavabo. Sve to treba dobro pričvrstiti i utegnuti da se ne bi desilo da slavina curi ili sifon da popusti. Čak i guma koja pričvršćuje sifon za cev treba dobro da se namesti da kasnije na spoju ne bi procurela.

Zbog svega ovoga preporučujemo vam naše majstore vodoinstalaterskog servisa MAK koji će ovaj vaš vodoinstalaterski problem (Promena - zamena lavaboa) rešiti brzo i kvalitetno.

 

POZOVITE

0611317913

 

Promena - zamena lavaboa