Montaža wc šolje Stari grad MAK

Montaža wc šolje Stari grad

 

Ukoliko radite novo ili renovirate staro kupatilo veoma je važno da izaberete sanitarije kojima ćete biti zadovoljni.Jedan od osnovnih elemenata kada su sanitarije u pitanju je wc šolja. Na tržištu su se u poslednje vreme pojavili različiti modeli iz raznih serija, pa je tako i mogućnost izbora veća.WC šolje se razlikuju po vrsti odvoda kanalizacije tako da kada birate model šolje prvenstveno morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen to jest da li je simplon ili baltik wc šolja.  WC šolje se takodje  razlikuju i po vrsti montaže  te mogu biti  podne ili klasične i zidne ili konzolne (viseće). Prema mišljenju potrošača i stručnjaka, moderne viseće i podne instalacije su veoma udobne , estetski prihvatljivije i obzirom da zauzimaju manje prostora od klasičnih wc šolja sve popularnije.

Naime prilikom postavljanja instalacije uvek je vidljiva samo WC šolja, tako da će zahvaljujući tome  kupatilo ili toalet izgledati mnogo prostranije, čak i ako je u pitanju  skromna površina. Takodje još jedna prednost ovakvih wc šolja je što se ovi sistemi  odlikuju tihim radom, jer su toaletni vodokotlići skriveni iza zidova.

U svakom slučaju u zavisnosti od vaših potreba i zahteva mogućnost izbora je zaista velika , a za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Savski venac, koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Stari grad MAK