Montaža wc šolje Novi Beograd vodoinstalater

Montaža wc šolje Novi Beograd

 

Uređenje kupatila bi trebalo da počne sa selekcijom sanitarija. Ovo se odnosi ne samo na kupatilo, umivaonik, već i na toalet. Wc šolja bi trebalo da bude zgodna, jednostavna za korišćenje i pogodna za priključivanje na kanalizaciju.U današnje vreme na tržištu su dostupne razne vrste i modeli wc šolja.

Klasična WC šolja, monoblok ili ugradni vodokotlić - ovu odluku morate doneti pre renoviranja kupatila. Od nje zavisi priprema vodovodnih i kanalizacionih cevi. WC šolje mogu biti klasične oslonjene na pod i konzolne koje se kače na ugradne vodokotliće. Šolje oslonjene na pod imaju odvod u zidu (baltik) ili u podu (simplon). Konzolne šolje su moderne i imaju najbolji kvalitet ispiranja koji se oslanja na veliku zapreminu ugradnog vodokotlića.Sa druge strane na tržištu je veoma zastupljen i monoblok koji se javio kao prelaz sa klasičnih na moderne WC šolje, gde u jednom proizvodu imamo i šolju i vodokotlić.

U svakom slučaju za  koji god model da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Novi Beograd koji po vašem pozivu mogu biti na navedenoj adresi u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Novi Beograd vodoinstalater