Montaža wc šolje Zemun MAK SERVIS

Montaža wc šolje Zemun

 

Obzirom da je wc šolja jedan od najbitnijih elemenata svakog kupatila ukoliko ste rešili da renovirate ili radite novo kupatilo najpre morate doneti odluku o tome da li ćete ugraditi podnu wc šolju, monoblok ili konzolnu wc šolju.  Na tržištu se u poslednje vreme mogu naći različiti uvozni, novi, redizajnirani modeli iz raznih serija, pa je tako i mogućnost izbora veća.Prva i osnovna podela kod wc šolja je ta da se razlikuju po vrsti odvoda kanalizacije tako da kada birate model šolje prvenstveno morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen kada je rađena vodovodna instalacija,to jest da li je simplon ili baltik wc šolja. Ukoliko je priključak u podu znači da je u pitanju  simplon wc šolja , dok  kod baltik wc šolje priključak se nalazi u zidu. WC šolje se takodje  razlikuju i po vrsti montaže  te mogu biti  podne ili klasične i zidne ili konzolne (viseće).

Podne ili klasične šolje se montiraju na pod, bez obzira gde se nalazi kanalizacioni odvod , a zidna ili konzolna wc šolja ,kako joj i sam naziv govori ,  se montira na konzolu koja je ugrađena u zid ili već ima svoju podkonstrukciju koja se nalazi ispred zida.

U zavisnosti od vaših potreba i zahteva mogućnost izbora je zaista velika , a za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Zemun, koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Zemun MAK SERVIS