UGRADNJA LAVABOA

 

Ako ste rešili da zamenite lavabo u vašem kupatilu i da na taj način osvežite kupatilo sa novim delom sanitarije Vodoinstalater Beograd MAK vrši demontažu starog i montažu novog umivaonika vrlo povoljno. Naši iskusni majstori će ovaj posao montaže i demontaže odnosno ugradnje lavaboa obaviti brzo i kvalitetno. Postoje više vrsta lavaboa i razlikuju se po načinu ugradnje.

U novije vreme su moderni takozvani nadgradni lavaboi oni se postavljaju na ormarić koji sakriva dovodnu instalaciju a takođe i sifon. Zatim postoje i poluugradni lavaboi odnosno umivaonik koji su ugrađeni do pola u ormarić. Takođe postoji i ugradni umivaonik ili lavabo koji je u potpunosti ugrađen u orman ili ploču, i klasični umivaonik koji se kači na zid sa šrafovima i maticama, a instalacija ispod njega je sakrivena stubom umivaonika.

Cena ugradnje umivaonika kreće se 2000-5000din što zavisi od vrste umivaonika odnosno lavaboa. Naša preporuka je da ugradnju, a pre toga demontažu prepustite majstorima koji imaju iskustva u tome jer iako se čini da je ugradnja lavaboa jednostavna, nije baš tako. Treba prošiti rupe koje drže umivaonik, zatim montirati sifon pravilno da ne curi, povezati vodu toplu i hladnu sa umivaonikom, brinox cevima i na kraju sve to proveriti. Naš vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd MAK ima iskusne majstore koji po povoljnoj ceni mogu montirati vaš lavabo.

 

POZOVITE

0611317913

UGRADNJA LAVABOA