Cena montaže slavine

 

Pri kupovini nove slavine važno je da znate da li je priključak za zidnu ili stojeću slavinu. Na osnovu toga birate odgovarajući model slavine. Ukoliko se vodovodne instalacije nalaze iznad sudopere u kuhinji ili umivaonika u kupatilu ugradjuje se zidna slavina. Ako se instalacije za vodu nalaze ispod lavaboa ili sudopere postavlja se stojeća slavina. Kada je bojler za kuhinju postavljen ispod sudopere veza sa slavinom mora biti na tri creva. Slavina se postavlja na predviđeno mesto , zatim se zavrne centralni šraf slavine, da bi se fiksirala. Nakon toga se spajaju vodovodna creva sa ek ventilima. Neadekvatnom ugradnjom dolazi do ne fukconalnosti slavine i curenja vode na njoj , tako da je veoma važno da ovaj posao obavi neko ko je stručan.

Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena montaže slavine