Cena montaže vodokotlića

Cena montaže vodokotlića

 

Bilo da vodokotlić menjate zbog njegove dotrajalosti ili iz esteskih razloga naš servis Vodoinstalaterski servis Beograd Mak vam stoji na raspolaganju. Da bi vodokotlić ispravno funkcionisao moraju se svi delovi pravilno povezati.

Najpre je potrebno izbušiti tiplove u zidu, ukoliko se ne mogu iskoristiti stare rupe ili su previše ošte-ćene, sastavlja se vodokotlić, kači na zid, povezuje se  vodokotlić sa EK ventilom, montira odvodna cev za wc šolju,a onda se obavlja  testiranje vodokotlića, puštanje u rad i podešavanje nivoa vode u vodo-kotliću.

Pre nego što se odlučite koji ćete model vodokotlića uzeti, uzmite u obzir mere u kupatilu, odnosno izmerite koliki prostor imate iznad wc šolje gde se nalazi stari vodokotlić.

Danas su u upotrebi popularni vodokotlići, monoblokovi i ugradni monoblokovi. Monoblokovi za ispiranje wc šolje su postavljeni direktno na wc šolju. Ugradni monoblok se montira u samom zidu, a vidljiv ostaje samo deo za puštanje vode. Montaža vodokotlića na zid je jedna od najčešćih montaža koje su prisutne u svakom domu.

Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren i ne pogleda uređaj, ne može se tačno znati obim posla.

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena montaže vodokotlića