Cena montaže wc šolje MAK servis

Cena montaže wc šolje

 

Montaža ili zamena wc šolje je jedan od rutinskih poslova koje vodoinstalateri našeg servisa obavljaju vrlo brzo i kvalitetno. Na trzištu postoje dva tipa wc šolje : simplon kod koje  odvod na wc šolji ide u pod, i baltik wc šolja , čiji odvod ide bočno u zid. Montaža I jedanog i drugog modela u zavisnosti od toga kako je prethodno uradjena kanalizacija u kupatilu može da bude veoma zahtevna i komplikovana.Zato je veoma važno da angažujete stručna i kvalifikovana lica koja će ovaj posao obaviti profesionalno.Pravilno postavljena Wc šolja  mora da stoji čvrsto, kao i guma na dnu , koja takodje mora čvrsto da prijanja izmedju wc šolje i pločica. U suprotnom ukoliko se wc šolja pomera, vrlo brzo će se pomeriti i guma što će dovesti do curenja.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni  obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena montaže wc šolje MAK servis