Cena popravke bojlera MAK Servis

Cena popravke bojlera

 

Bojler je jedan od najbitnijih kućnih uredjaja , bez koga se ne može ni zamisliti normalno funkcionisanje domaćinstava. Kao i za sve druge uređaje, tako je i za bojler veoma važno pravilno rukovanje i održavanje. Ukoliko primetite da  bojler pokazuje bilo kakve znakove mogućeg kvara odmah kontaktirajte majstora jer odlaganjem ugrožavate sopstvenu bezbednost, a potom i funkcionalnost uređaja.Najčešći kvarovi kada je bojler u pitanju su :neispravan grejač, neispravan termostat,nakupljen kamenac na grejaču, neispravna električna instalacija itd. Majstori našeg servisa obavljaju zamenu grejača ,zamenu termostatazamenu flanšne bojlera kao i kompletan servis svih modela , proizvođača i kapaciteta bojlera.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati koji je kvar u pitanju ,kao ni  obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena popravke bojlera MAK Servis