Cena popravke tuš baterije Beograd

Cena popravke tuš baterije

 

Tuš baterija se koristi svakodnevno te je moguće da vremenom prestane da funkcioniše kako treba Jedan od problema koji može da se javi u radu tuš baterije je kamenac. Ukoliko primetite da tuš baterija drugačije prska vodu,ima smanjen  protok vode,odnosno kroz pojedine rupice ne prolazi voda, znači da je problem do kamenca.Takodje se često dešava da na bateriji dodje do kvara na na prebacivaču.U tom slučaju naši iskusni majstori obavljaju zamenu neispravnog dela tuš baterije i vrše proveru pre puštanja u rad.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni model baterije , kao ni razlog kvara i obima posla .Takodje ukoliko majstor proceni da popravka nije moguća ili je preskupa, kolege će vam zameniti tuš bateriju istom ili odgovarajućom.

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena popravke tuš baterije Beograd