Cena popravke tuš kabine Beograd

Cena popravke tuš kabine

 

Popravka tuš kabine može biti veoma komplikovan posao. Ukoliko je tuš kabina  pravilno postavljena i dobro zadihtovana  u tom slučaju možete biti sigurni da  voda prilikom tuširanja neće prskati i izlaziti van kabine. Medjutim ako je napravljen i najmanji propust prilikom montaže,  nakon nekog vremena može doći do propuštanja vode.  U tom slučaju dolazi do velikih problema sa vlagom i budji u kupatilu ,koja se čak može pojaviti i u stanu ispod vašeg.Zato je veoma važno da čim primetite da se oko kabine pojavljuje voda odmah kontaktirate vodoinstalatera sa iskustvom koji će ovaj problem adekvatno rešiti.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni model kabine , kao ni razlog curenja i obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena popravke tuš kabine Beograd