Cena ugradnje vodokotlića vodoinstalater Beograd

Cena ugradnje vodokotlića

 

Vodokotlići mogu biti ugradni , visokomontažni , niskomontažni i monoblok.U zavisnosti od toga da li je vaše kupatilo moderno ili tradicionalno , kao i koliko imate raspoloživog prostora treba da izaberete i vrstu vodokotlića koji će vam najviše odgovarati.U poslednje vreme ljudi se najčešće odlučuju za manje modele, kao što su konzolne WC šolje u kombinaciji sa ugradnim vodokotlićem ,druga opcija toaleta za mala kupatila uključuje monoblok. Monoblok je takođe idealano rešenje, jer dizajn pomaže da se stvori iluzija većeg prostora.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju vodokotlića svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati obim posla  u zavisnosti od vrste vodokotlića , veličine i mesta ugradnje.

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena ugradnje vodokotlića vodoinstalater Beograd