Cena zamene cevi u kuhinji vodinstalater Beograd

Cena zamene cevi u kuhinji

 

Cevi u kuhinji se menjaju usled renoviranja kuhinje ili ukoliko dodje do pucanja cevi te je potrebna hitna reakcija i sanacija iste , kako ne bi došlo do veće materijalne štete.Ukoliko se ne radi o hitnoj intervenciji možete zakazati dolazak naših majstora u vreme koje vama odgovara. Cevi se inače mogu nalaziti u zidu i van njega i mogu biti vodovodne i kanalizacione.

U zavisnosti od tipa, starosti i stanja cevi, odredjuje se način rešavanja problema. U određenim slučajevima, moguća je sanacija cevi  ali je  često  zamena cevi  jedina moguća opcija kako bi se problem trajno rešio.

Zamena cevi se obavlja nakon utvrđivanja tipa cevi, odnosno nakon odredjivanja da li je potrebno zameniti cev celom njenom dužinom (na sastavima) ili samo njen deo.

Po završetku radova , cev se ponovo pušta u rad cev i proverava se njena funkcionalnost.

 Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni  obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa. 

POZOVITE

0611317913

Cena zamene cevi u kuhinji