Cena zamene creva bojlera Mak servis

Cena zamene creva bojlera

 

Zamena brinoks creva na bojleru u kupatilu nije veliki problem za majstora našeg servisa.. Ukoliko primetite bilo kakav problem na njima a naročito na brinoks crevima pozovite nas odmah. Pucanje creva dovodi do poplave u prostoriji. Kada primetite i najmanje promene na crevima ili da voda curi sa njih reagujte i sprečite nastanak veće materijalne štete Uloga creva je da dovede u bojler hladnu vodu kao i da se iz njega vrši ispušranje tople vode u slavinu ili tuš bateriju. Ukoliko jedno ili oba creva ne funkcionišu ispravno potrebna je zamena creva na bojleru.

Pojava korozije na krajevima creva i promena boje na njima ukazuju da je vreme da se uradi nihova zamena.  Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni  obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena zamene creva bojlera