Cena zamene sifona sudopere, kade, umivaonika Beograd

Cena zamene sifona sudopere, kade, umivaonika

 

Sifon ispod lavaboa, sudopere, kade, tuš kabine je ustvari neka vrsta filtera. On je deo odvoda koji zadržava vodu na ravnomernom nivou i na taj način sprečava ulazak vazduha i neprijatnih mirisa iz kanalzacije u prostor u kome živite. Sifon takodje pomaže prirodan protok vode i pomaže aktivnost kao što je ispiranje i ispuštanje vode iz sanitarije u odvonu cev kanalizacije.Još jedna njegova bitna funkcija je da zadržavanjem odpadaka u odvodu sudopere, umivaonika, kade pomaže da ne dodje do zagušenja duboko u cevima kanalizacije.

Ukoliko osetite neprijatan miris koji dolazi iz odvodnih cevi ili primetite da sifon curi pa se stvara barica u kuhinji  ili na podu kupatila vreme je da pozovete vodoinstalaterski servis. 

Što se tiče cene , okvirnu cenu naših radova možete uvek proveriti pozivom telefonskog broja našeg servisa , ali bi smo ovom prilikom naglasili da je ta cena informativnog karaktera  , jer dok se ne izadje na teren ne može se tačno znati ni  obim posla .

Naši iskusni majstori obavljaju ovaj posao vrlo brzo I kvalitetno.Pozovite nas i uverite se u profesionalnost našeg servisa.

POZOVITE

0611317913

Cena zamene sifona sudopere, kade, umivaonika Beograd