Montaža wc šolje Lazarevac mak servis

Montaža wc šolje Lazarevac

 

Kupatilo je jedna od najvažnijih prostorija svakog domaćinstva , te ukoliko ste rešili da radite novo kupatilo ili da renovirate postojece prvobitno je važno da izaberete sve elemente koji će biti sastavni deo vašeg novog prostora.Jedan od najvažnijih elemenata svakog kupatila je wc šolja.Pri izboru nove wc šolje osim što treba da birate model koji će cenovno i estetski biti po vašim merilima , takodje morate voditi računa i o vrsti odvoda , jer se wc šolje prvenstveno razlikuju po vrsti odvoda kanalizacije tako da kada birate model šolje prvenstveno morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen kada je rađena vodovodna instalacija,to jest da li je simplon ili baltik wc šolja. Kada  je priključak u podu znači da je u pitanju  simplon wc šolja , dok  kod baltik wc šolje priključak se nalazi u zidu. U zavisnosti od toga o kom priključku je reč odredjuje se i način montaže WC šolje .Wc šolje se takodje  razlikuju i po vrsti montaže  te mogu biti  podne ili klasične i zidne ili konzolne (viseće).

Podne ili klasične šolje se montiraju na pod, bez obzira gde se nalazi kanalizacioni odvod , a

zidna ili konzolna wc šolja ,kako joj i sam naziv govori ,  se montira na konzolu koja je ugrađena u zid ili već ima svoju podkonstrukciju koja se nalazi ispred zida. Ugradni vodokotlići često imaju veću zapreminu od običnih, velika količina vode omogućava pouzdaniji odvod sadržaja wc šolje, što je takođe važna prednost konzolnih modela šolje.

U zavisnosti od vaših potreba i zahteva mogućnost izbora je zaista velika , a za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Lazarevac, koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

C