Montaža wc šolje Palilula Mak servis

Montaža wc šolje Palilula

 

Pri uređenju kupatila najviše pažnje bi trebalo da se posveti odabiru sanitarija. Jedan od najbitnijih elemenata je svakako Wc šolja. Pri izboru Wc šolje  trebalo bi obratiti pažnju na sledeće : wc šolja treba da bude zgodna, jednostavna za korišćenje i pogodna za priključivanje na kanalizaciju.U današnje vreme na tržištu možete birati razne vrste i modele wc šolja.

Kada su u pitanju vrste wc šolja na tržištu su dostupne :klasična WC šolja, monoblok ili ugradni vodokotlić .Od modela wc šolje za koji se odlučite zavisi i priprema vodovodnih i kanalizacionih cevi. Klasične wc šolje su oslonjene na pod , dok se  konzolne  kače na ugradne vodokotliće. Klasične wc šolje mogu imati  odvod u zidu (baltik) ili u podu (simplon). Na tržištu je takodje veoma zastupljen i monoblok  gde u jednom proizvodu imamo i šolju i vodokotlić.

Za  koji god  model wc šolje da se odlučite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Beograd Mak ima ekipu iskusnih vodoinstalatera stacioniranu na opštini Palilula koji po vašem pozivu stižu na željenu adresu u najkraćem roku.Majstori našeg servisa obavljaju ugradnju Wc šolja svih modela , proizvođača i vrsta veoma brzo i povoljno.

POZOVITE NAS

0611317913

Montaža wc šolje Palilula Mak servis