Odgušenje kanalizacije - cevi

 

Slabo oticanje vode iz sudopere , lavaboa,kade ili tuš kabine ,neprijatni mirisi iz podne rešetke , slabo oticanje vode iz WC šolje , čudni zvuci I pojava mehurića iz odvoda lavaboa,sudopere ili WC šolje mogu da budu prvi znaci zapušenja kanalizacionih cevi.Kada se jave ovakvi problemi znači da zapušenje cevi može samo da se pogorša , tj da dođe do potpunog zastoja u oticanju vode pa cak I do vraćanja fekalija iz cevi u vase kupatilo ili kuhinju.

Naš vodoinstalaterski servis VODOINSTALATER BEOGRAD MAK poseduje sajle I mašine za odgušenje svih vrsta cevi bilo da su to kuhinjski odvodi,odvodi od lavaboa ,kade ili je u pitanju WC šolja .Bez obzira da li se radi o vertikali ili horizontali u zgradi ili u kući mi smo tu da rešimo vaš problem.

Naš tim vodoinstalatera poseduje dugogodišnje iskustvo kada su u pitanju odgušenja kanalizacionih  cevi .Vaše je samo da nas pozovete , a naši vodoinstalateri ce vaš problem vrlo brzo I efikasno rešiti.

Neki ljudi nemarno u odvode sudopere ili wc šolje bacaju ostatke hrane i sipaju staru masnoću od kuvanja. Vremenom one se talože na stranama cevi i na kraju dolazi do suženja cevi ili potpunog zapušenja.

Zapušenje može biti u horizontalama odnosno bliže sudoperi, lavabou, kadi ili wc šolji, ili u vertikali. Kada se zapušenje dešava u vertikali onda nastaje problem jer ako živite u zgradi voda će se izliti u stanove iznad zapušenja dok će ispod čepa sve funkcionisati normalno. Prilikom ovakvog zapušenja mora se voditi računa da se čep razbije a ne samo pogura sprat ili dva niže. Ovakvo zapušenje se mora profesionalno ukloniti, ne može se koristiti ručna sajla već mašina sa spiralnom sajlom. Prilikom paljenja mašine sajla se okreće i skida svu prljavštinu iz cevi, a kada dodje do čepa ona ga probija i sitni tako da se on raspada i odlazi dalje vertikalom.po odgušenju bitno je da se sipa dosta vode u odvod kako bi se oprale cevi iznutra i ustinjeni delovi prljavštine izbacili iz vertikale u šire cevi u podrumu zgrade a zatim dalje u kanalizaciju.

 

Cene odgušenja kanalizacije

Cene odgušenja se formiraju u zavisnosti od mesta i težine zapušenja. Zapušenje može biti u sifonu lavaboa, sudopere, kade ili wc šolje a može biti i u horizontalnim cevima odvoda kao i u vertikali. Neka zapušenja se rešavaju ručnom sajlom odnosno manja zapušenja odvoda kade, lavaboa, sudopere medjutim ako je zapušenje dublje vodoinstalateri koriste mašinu sa spiralnom sajlom da bi se čep razbio i cevi oslobodile prljavštine. Cena ovih otpušenja se orijentaciono kreće 4000-8000 din što će naši majstori proceniti kada izadju na teren i ustanove o kakvom se zapušenju radi. 

 

POZOVITE

0611317913

 

Odgušenje kalizacije - cevi

Odgušenje kanalizacije radimo brzo profesionalno i jeftino.

 


Nudimo vam u Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije Rakovica
Odgušenje kanalizacije Voždovac
Odgušenje kanalizacije Zvezdara
Odgušenje kanalizacije Novi Beograd
Odgušenje kanalizacije Palilula
Odgušenje kanalizacije Stari grad
Odgušenje kanalizacije Vračar